Samen Doesburg nog vitaler maken met een Hart voor Elkaar

Inwoners Doesburg

Lekker wandelen, fietsen en rennen en jezelf of een ander belonen met gezonde en vitale producten en diensten van lokale ondernemers.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan de suikerchallenge.

Voor mensen met een kleine portemonnee is dit gratis en ben je financieel gezond dan vragen we een bijdrage van 6 Euro per jaar.

Lijkt je dit leuk, stuur ons dan een e-mail op meedoen@doesburgvitaal.nl

Bedrijven Doesburg

Samen met je collega’s in beweging komen en tegelijkertijd iets betekenen voor een ander.

Met plezier aan de slag met je eigen vitaliteit om je lekkerder te voelen.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan de suikerchallenge.

Weten wat de mogelijkheden zijn, kijk dan op ons aanbod

Lijkt je dit leuk, stuur ons dan een 

e-mail: meedoen@doesburgvitaal.nl

Lokale ondernemers

Samen met jou willen we werknemers en inwoners uit Doesburg nog vitaler maken.

Jij kunt jouw product of dienst aanbieden in ruil voor fitcoins.

Deelnemers van Doesburg Vitaal komen dus in beweging of doen mee aan een activiteit en verdienen hierdoor fitcoins.

Deze fitcoins kunnen ze inwisselen en jouw product of dienst aanschaffen.

Er zijn veel mogelijkheden om de samenwerking vorm te geven en die bespreken we graag met jou.

Er doen al veel ondernemers mee met verschillend aanbod.

Meer weten, stuur ons een e-mail op meedoen@doesburgvitaal.nl.

Doesburg Vitaal per eind februari 2023

Aantal deelnemers

Aantal beloningen mensen met een kleine portemonnee

Aantal keer fitcoins gedoneerd

De resultaten in de maand februari

In februari groeiden we weer met het aantal deelnemers (+ 11). Dit kwam mede door de enthousiaste leden van DWV Doesburg en door mond tot mond reclame.

Onze deelnemers met een kleine portemonnee wisselden hun fitcoins weer in voor gezonde beloningen van de lokale ondernemers. Ook maakten we een Doesburgs gezin blij met een gratis etentje bij Restaurant de Liefde. En kreeg een deelnemer een gevulde boodschappentas door de inzet van De Hypotheek Advies Partner BV.

We zijn iedere maand ook enorm blij met alle fitcoins die de financieel gezonde inwoners doneren. De nieuwe deelnemers kunnen we hierdoor een welkom cadeau geven. En ze sparen ook mee voor een droom cadeau van een inwoner met een kleine portemonnee. Vitaal en Sociaal gaan hand in hand.

We waren aanwezig bij de fittest voor 55 plussers georganiseerd door Doesburg Beweegt. En we gaan in april een workshop organiseren ‘Positieve Gezondheid – in gesprek met elkaar’.

Samen met Plusfit en Doesburg Beweegt organiseren we de wandelchallenge die start vanaf 19 april. Lekker samen wandelen en je nog vitaler gaan voelen. Wil je meedoen, geef je dan op via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/doesburg/join/#formulier

We zijn super blij dat op 21 maart de medewerkers van Ubbink Doesburg in beweging komen voor onze inwoners met een kleine portemonnee. 2 maanden knallen en zoveel mogelijk fitcoins sparen. Echt geweldig!

Vitale groeten

Willeke Scheele en Gerjo Schepers

Winnaar Doe Mee Award 2022

Doesburg Vitaal is een initiatief van: