+31 6 28 56 22 70 meedoen@viervitaal.nl

Voor inwoners

 

 

Je wil aan de slag met je vitaliteit, maar waar te beginnen? Stel je eens voor dat je met plezier in beweging komt. En dat je jezelf hiermee beloont.  Of een ander hartstikke blij maakt. Klinkt geweldig toch!

Je wil wel meer bewegen maar het lukt je niet. 

Je weet dat je je beter voelt als je meer beweegt, maar hoe dan?

Weer een dag voorbij en te veel gezeten. Niet even lekker buiten geweest om te wandelen of te fietsen. Terwijl je weet dat je je dan lekkerder voelt. Wat als je ’s avonds met een goed gevoel terugkijkt op je dag en nog energie hebt. En doordat je hebt bewogen, je onderweg bent naar een beloning. Voor jezelf of voor iemand met een kleine portemonnee. 

Bewustmaken

Hou je ideale klant hier een spiegel voor en zorg dat ze hetgeen zien waar ze nu blind of alleen deels bewust van zijn.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VierVitaal - Willeke & Gerjo

Ons aanbod

Wij maken een aanbod dat past bij jou. Een programma waar jij je vitaler door gaat voelen en waarmee je sociaal kunt zijn. 

  • Als bedrijf met je medewerkers in beweging komen voor een goed doel?
  • Wil je meedoen aan een programma in een van de gemeenten waar we actief zijn?
  • Ben je als gemeente op zoek naar een laagdrempelig programma voor inwoners om meer te gaan bewegen EN hiermee mensen met een kleine portemonnee wil helpen EN koop lokaal wil stimuleren.

Voor bedrijven

Met je medewerkers in beweging komen voor een goed doel?

Samen vitaler worden en socialer zijn. 

Voor inwoners

Wil je meer bewegen en je vitaler voelen?

Check onze gemeenten waar we actief zijn en doe lekker mee. 

Voor gemeenten

Een kant en klaar pakket om gezondheid, economie en sociaal-zijn te verbeteren in je gemeente. 

Wat zeggen anderen?

Ik ben enorm blij dat ik door te wandelen en fietsen mezelf kan belonen met leuke cadeautjes. Zo knipte ik mijn haar altijd zelf omdat ik een knipbeurt bij de kapper niet kan betalen. Door deel te nemen aan Doesburg Vitaal spaar ik mijn fitcoins en kan ik gratis naar de kapper.

– Anonieme inwoner gemeente Doesburg

We werken met plezier samen met VierVitaal. Een laagdrempelige manier van bewegen, wandelen en fietsen, zorgt ervoor dat inwoners met een kleine portemonnee zich vitaler kunnen gaan voelen. En hoe mooi dat financieel gezonde inwoners hier ook een bijdrage aan kunnen leveren net als de bedrijven uit onze stad. Een win-win-win situatie. Inwoner met kleine portemonnee die deelneemt .

– Ward Terpstra, Doesburg Beweegt

We vinden het belangrijk om samen met onze leden en partners het goede voorbeeld te geven door in beweging te komen met én voor elkaar

– Susanne Boks, Coöperatie IJsselstromen

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Vragen?

4 + 1 =

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen
💬 Waar kunnen we je mee helpen?