Op een positieve manier werken aan jouw vitaliteit

Als je dit aanspreekt, lees dan vooral even verder.

Weet jij wat er voor zorgt dat je je vitaal voelt? Hoe vaak praat je eigenlijk over jouw eigen vitaliteit? Durf je te dromen hoe je je nog vitaler kunt voelen? Hoe zorgt een belangrijk persoon van jou dat jij je vitaler voelt? 

Wij geloven er in dat je met plezier aan je vitaliteit kunt werken. Willeke: “Even een half uurtje met jou in gesprek om je het laatste zetje te geven om op een fijne en leuke manier jouw wensen om je vitaler te voelen, waar te gaan maken. Dat vind ik prachtig om te doen.” Gerjo: “5 tot 10 minuten per dag een momentje pakken om stil te staan bij hoe vitaal je jezelf voelt. Dat kan op veel manieren. Ik beveel je van harte een verhaaltje lezen in Anders op zoek naar Gezondheid aan. Een van mijn favoriete boeken”.

We weten dat het prettig is om met iemand te praten over hoe je je nu echt voelt. En hoe fijn het is als iemand echt naar je luistert en je probeert te begrijpen.

We zijn fan van Positieve Gezondheid. Wat zijn je wensen om je nog vitaler te voelen? En hoe kun je dat, ondanks alle belemmeringen die er mogelijk zijn, toch bereiken?

We helpen je graag om jouw dromen waar te maken. Want iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen.

We hebben een leuk aanbod voor jou. Een half uurtje gratis in gesprek over hoe jij je nog vitaler kunt voelen. Als je hier blij van wordt, maak dan vooral een afspraak met ons. Je kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we contact met je op. 

Vind je dat nog even een stap te ver: vul dan eens deze vragenlijst in. En bespreek de uitkomsten eens met iemand die je goed kent en vertrouwt. 

We wensen je een mooie reis naar een nog vitaler leven.

Vitale groet

Willeke en Gerjo

 

Maak een afspraak

Wil jij gratis een half uurtje in gesprek over hoe jij je nog vitaler kunt voelen?

1 + 6 =