Samen Rheden & Rozendaal nog vitaler maken met een Hart voor Elkaar

Inwoners Rheden & Rozendaal

Lekker wandelen, fietsen en rennen en jezelf of een ander belonen met gezonde en vitale producten en diensten van lokale ondernemers.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan een vitaliteit challenge.

Voor mensen met een kleine portemonnee is dit gratis en ben je financieel gezond dan vragen we een bijdrage van 6 Euro per jaar.

Lijkt je dit leuk, stuur ons dan een e-mail op rhedenrozendaal@viervitaal.nl

Bedrijven Rheden & Rozendaal

Samen met je collega’s in beweging komen en tegelijkertijd iets betekenen voor een ander.

Met plezier aan de slag met je eigen vitaliteit om je lekkerder te voelen.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan een vitaliteit challenge.

Weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail op rhedenrozendaalvitaal@viervitaal.nl of bel telefoonnummer: 0628562270

Lokale ondernemers

Samen met jou willen we inwoners en werknemers uit Rheden & Rozendaal nog vitaler maken.

Jij kunt jouw product of dienst aanbieden in ruil voor fitcoins.

Deelnemers van Rheden Rozendaal Vitaal komen dus in beweging of doen mee aan een activiteit en verdienen hierdoor fitcoins.

Deze fitcoins kunnen ze inwisselen en jouw product of dienst aanschaffen.

Er zijn veel mogelijkheden om de samenwerking vorm te geven en die bespreken we graag met jou.

We zijn blij dat we veel lokale ondernemers kunnen promoten met de cadeaukaart van Lokaal Rheden

Meer weten, stuur ons een e-mail op rhedenrozendaal@viervitaal.nl.

In februari groeide het aantal deelnemers naar 48 (+ 10).

En onze deelnemers met een kleine portemonnee beloonden zich met cadeaukaarten van LokaalRheden, het boek Dolfje Weerwolfje en met diverse droom cadeaus om extra boodschappen te doen, kleding te kopen of samen te gaan eten.

En het blijft zo gaaf om nieuwe deelnemers een welkom cadeautje te geven in de vorm van een doosje vol geluk. En deze worden bij elkaar gespaard door onze financieel gezonde deelnemers, waarvoor hartelijk bedankt!

Erg leuk ook dat naast wandelen en fietsen ook op andere manieren fitcoins worden gespaard. Meedoen aan koersbal in Inloophuis Dieren, meedoen met NL Doet, een opleiding volgen van Gezonde Boel via Incluzio Rheden.

En we zijn super blij dat via de Lokaal Rhedense deelkastjes, Gekke bende van ellende en op veel meer plekken nieuwe deelnemers komen.

In maart hebben we ook kennis gemaakt met buurthuis De Poort die ook enthousiast zijn. Komen vast en zeker weer mooie dingen uit.

Net als de samenwerking met Sport in Rheden. We werken samen met de voorbereidingen voor de wandelchallenge en ook zijn we aanwezig bij de fittest voor jonge ouderen in april in Velp, Dieren en Rheden.

Kortom: samen maken we Rheden en Rozendaal sterker en gezond.

Ook meedoen?

Stuur dan een e-mail aan rhedenrozendaal@viervitaal.nl

Vitale groeten

Willeke en Gerjo

 

 

 

Rheden Rozendaal Vitaal is een initiatief van:

Rheden Rozendaal Vitaal is een programma van