+31 6 28 56 22 70 meedoen@viervitaal.nl

VierVitaal voor bedrijven

 

 

Houd je medewerkers blij en vitaal

Uniek vitaliteitsprogramma voor bedrijven in regio Nijmegen, Doesburg, Zevenaar, Westervoort, Duiven, Rheden of Rozendaal

Om aantrekkelijk te zijn als werkgever is het zeer belangrijk dat je medewerkers met plezier werken en zich vitaal voelen op de werkvloer. VierVitaal biedt een uniek programma aan dat zorgt voor blije en vitale medewerkers, en daarmee tegelijkertijd voor productievere medewerkers! Het VierVitaal Vitaliteitsprogramma zorgt dat je met je bedrijf tegelijkertijd sociale impact maakt.

Blijere en productieve medewerkers

Een medewerker moet de kans krijgen om goed voor zichzelf te zorgen. Als iemand goed in zijn/ haar vel zit, dan slaat die flow over op je klanten. Voldoende bewegen op een werkdag is daarbij een belangrijke factor. Wij helpen je medewerkers om laagdrempelig en met plezier meer te bewegen.

Houd je medewerkers blij en vitaal 

Ook zorgen we ervoor dat een medewerker gestimuleerd wordt om op een verfrissendemanier te kijken naar de eigen vitaliteit. Een korte vragenlijst ‘positieve gezondheid’ is daarbij de basis. Medewerkers kunnen vervolgens in groepen of individueel worden begeleid hoe ze zich nog vitaler kunnen voelen.

Sociaal impact maken

Je bedrijf kan door letterlijk met je medewerkers te gaan bewegen impact maken. Want jullie stappen zijn Euro’s waard. En die Euro’s besteden we dan aan lokale goede doelen. Zo zorgen we ervoor dat mensen met een kleine portemonnee zich ook vitaal kunnen voelen. Zo verzachten we samen armoede en werken we samen om de regio vitaler te maken.

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Jij komt met je medewerkers in beweging met een hart voor iemand anders

Hoe werkt het

We maken gebruik van het Fitcoins platform van Its My Life. Met hun app wordt bewegen en gezond gedrag beloond. Je krijgt voor iedere 1.000 stappen en voor 15 minuten fietsen 1 zogenaamde fitcoin. En die virtuele gezondheidsmunt kun je in dezelfde app inwisselen in de marktplaats. Een donatie doen aan een goed doel, een gratis online yoga les volgen of een leuk gezond pakket van de lokale boerderijwinkel. Het beloningenpakket wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

“65% van de medewerkers doen mee en zetten gemiddeld 1.800 stappen meer op een dag”

Ook verdien je als deelnemer fitcoins door mee te doen aan sociale en educatieve activiteiten. Meedoen met een klus op de nationale vrijwilligersdag NL Doet, een workshop over gezonde voeding volgen of meedoen aan een workshop hoe je je positief gezonder kunt voelen. Hoe mooi is het bovendien dat je de onderdelen van het vitaliteitsbeleid van jouw bedrijf hierin kunt onderbrengen. Denk aan het volgen van trainingen belonen met fitcoins. Of het gezonde aanbod in je bedrijfsrestaurant aanbieden met korting in ruil voor fitcoins.

VierVitaal - Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Voordelen voor jou als werkgever

  • Aantrekkelijkere werkgever voor je (potentiële) medewerkers
  • Blijere en productievere medewerkers
  • Sociaal impact maken: jullie stappen maken het verschil voor mensen met een kleine portemonnee.
  • Vitaliteitsbeleid krijgt extra dimensie door het laagdrempelig beschikbaar te stellen in één platform

Wat zeggen anderen?

We vinden het belangrijk om samen met onze leden en partners het goede voorbeeld te geven door in beweging te komen met én voor elkaar

– Susanne Boks, Coöperatie IJsselstromen

We willen met onze medewerkers graag iets betekenen voor inwoners van de stad

– Ubbink Doesburg

 Waarom doen wij dit vanuit VierVitaal?

We worden hartstikke blij als we ervoor kunnen zorgen dat iedereen de kans heeft om zich vitaal te kunnen voelen. En voor iemand met een kleine portemonnee is dit nauwelijks mogelijk. Door voor hen in beweging te komen, kunnen we het verschil maken. In 7 gemeenten brengen we hen zelf ook letterlijk in beweging. De kracht van wandelen is dan zo groot. Het wandelen levert voor de deelnemer niet alleen beloningen op in de vorm van lokale gezonde producten en diensten. De persoon gaat zich langzaam sterker voelen. En gaat breder naar zijn of haar gezondheid kijken. Iedere keer een kippenvelmoment als iemand laat weten hoe dankbaar ze zijn dat ze hun beloning mogen ontvangen. Een gratis knipbeurt of een uurtje bowlen met het gezin dat hij/zij zelf heeft verdiend.

Samen kunnen we Nederland positief gezonder maken én je medewerkers blij en vitaal.

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Vragen?

1 + 15 =

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen
💬 Waar kunnen we je mee helpen?