+31 6 28 56 22 70 meedoen@viervitaal.nl

Over ons

Wij zijn Willeke en Gerjo. Wij wonen met veel plezier in het mooie stadje Doesburg. Wij houden van wandelen, muziek luisteren, in de natuur zijn, nieuwe plekken en dingen ontdekken.

Onze levensmotto’s

Willeke: “Mijn levensmotto is: volg je hart want dat klopt.

Vanuit die gedachte heb ik ook de stap gezet om Rabobank na vele dienstjaren achter mij te laten, en samen met Gerjo onze droom te verwezenlijken gedurende VierVitaal op te richten. Projecten tot een succes maken waarbij mensen in beweging komen, mensen met een kleine portemonnee extraatjes kunnen verdienen en bijv een keer naar de kapper of extra groente of een uitje met het gezin mogelijk maken. Samen met veel partners die hetzelfde doel hebben: samen de wereld een stukje mooier maken. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen, in het activeren / in beweging komen.

Ik geniet van het wandelen in de natuur, van onze kat Lucky 😊, lekker eten klaarmaken en zorgen voor anderen, van muziek, samen met Gerjo genieten van de mooie dingen in ons leven, en ik vind het prachtig dat mensen geluksmomenten mogen ervaren en happy zijn.

Gerjo: “Mijn levensmotto is: do the things you love and love the things you do.

Het is een feest om samen met mijn levenspartner Willeke ook een bedrijf te runnen. Met VierVitaal werken we samen met veel enthousiaste partners en mensen om de wereld een stukje mooier te maken.

Voor klanten wil ik niets dan het beste. Met mijn creativiteit en luisterend oor vul ik de wensen en behoeftes van onze klanten optimaal in. Ik heb een positieve mind en denk in mogelijkheden.

Mijn droom is met ons bedrijf innovatieve oplossingen te blijven bedenken voor de problematiek van kansenongelijkheid en gezondheidsverschillen van mensen in ons mooie Nederland.

 

Ons verhaal

We hebben in de praktijk gezien en ervaren dat je vitaal voelen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mensen met een kleine portemonnee. En toch willen we dit. Want iedereen verdient het om zich vitaal te voelen.

Als we in een gemeente of bij een bedrijf aan de slag gaan, is het concept van positieve gezondheid de basis. Als gecertificeerd trainers besmetten we de inwoners met positieve gezondheid.  Zodat je, ondanks je belemmeringen, je toch vitaal kunt voelen.

Onze droom voor de toekomst:

Ons Vitaal, Sociaal en Lokaal programma in nog veel meer gemeenten laten werken. Zodat nog meer mensen met een kleine portemonnee de kans krijgen om zich vitaler te voelen. 

We zijn zelf in 2021 besmet met het positieve gezondheid virus. En hebben in de praktijk gezien dat een ander gesprek over gezondheid leidt tot een bredere kijk op je eigen welzijn. 

In onze Vitaal Sociaal en Lokaal programma’s is positieve gezondheid daarom altijd het vertrekpunt. Ook coachen we op aanvraag mensen naar meer positieve gezondheid. En geven zorgprofessionals en vrijwilligers trainingen zodat zij ook een ander gesprek kunnen voeren. Zo wordt het virus verder verspreid 

Onze droom voor de toekomst:

Werknemers en vrijwilligers van zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen trainen en samen nog meer inwoners besmetten met het positieve gezondheid virus.

Iedereen verdient het om zich vitaal te kunnen voelen

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

💬 Waar kunnen we je mee helpen?