Ik ben Willeke Scheele, 48 jaar en woon met veel plezier in Doesburg samen met Gerjo.

Mijn levensmotto is: volg je hart want dat klopt. Vanuit die gedachte heb ik ook de stap gezet om Rabobank na vele dienstjaren achter mij te laten, en samen met Gerjo onze droom te verwezenlijken door VierVitaal op te richten. Projecten tot een succes maken waarbij mensen in beweging komen, mensen met een kleine portemonnee extraatjes kunnen verdienen en bijv een keer naar de kapper of extra groente of een uitje met het gezin mogelijk maken. Samen met veel partners die hetzelfde doel hebben: samen de wereld een stukje mooier maken. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen, in het activeren / in beweging komen.

Ik geniet van het wandelen in de natuur, van onze kat Lucky 😊, lekker eten klaarmaken en zorgen voor anderen, van muziek, samen met Gerjo genieten van de mooie dingen in ons leven, en ik vind het prachtig dat mensen geluksmomenten mogen ervaren en happy zijn.

Want iedereen verdient het om een vitaal leven te hebben!

Ik ben Gerjo Schepers, 50 jaar en woon samen met Willeke in het mooie stadje Doesburg. Ik hou van wandelen, muziek luisteren, in de natuur zijn, nieuwe plekken en dingen ontdekken.

Mijn levensmotto is: do the things you love and love the things you do.

Het is een feest om samen met mijn levenspartner ook een bedrijf te runnen. Met VierVitaal werken we samen met veel enthousiaste partners en mensen samen om de wereld een stukje mooier te maken.

Voor klanten wil ik niets dan het beste. Met mijn creativiteit en luisterend oor vul ik de wensen en behoeftes van onze klanten optimaal in. Ik heb een positieve mind en denk in mogelijkheden.

Mijn droom is met ons bedrijf innovatieve oplossingen te blijven bedenken voor de problematiek van kansenongelijkheid voor mensen in ons mooie Nederland.

Want iedereen verdient het om een vitaal leven te hebben!