+31 6 28 56 22 70 meedoen@viervitaal.nl

Samen Rheden Rozendaal nog vitaler maken met een Hart voor Elkaar

Inwoners Rheden Rozendaal

Lekker wandelen, fietsen en rennen en jezelf of een ander belonen met gezonde en vitale producten en diensten van lokale ondernemers.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan een vitaliteit challenge.

Voor mensen met een kleine portemonnee is dit gratis en ben je financieel gezond dan vragen we een bijdrage van 6 Euro per jaar.

Lijkt je dit leuk, stuur ons dan een e-mail op rhedenrozendaal@viervitaal.nl .

Bedrijven Rheden Rozendaal

Samen met je collega’s in beweging komen en tegelijkertijd iets betekenen voor een ander.

Met plezier aan de slag met je eigen vitaliteit om je lekkerder te voelen.

Je downloadt een app en die zet je stappen en fietsminuten om in fitcoins. Die fitcoins kun je in de app inwisselen voor leuke cadeautjes.

Ook kun je fitcoins verdienen door mee te doen aan activiteiten zoals een gezamenlijke wandeling, sportieve activiteit en mee te doen aan een vitaliteit challenge.

Weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail op rhedenrozendaal@viervitaal.nl of bel telefoonnummer: 0628562270

Lokale ondernemers

Samen met jou willen we inwoners en werknemers uit Rheden & Rozendaal nog vitaler maken.

Jij kunt jouw product of dienst aanbieden in ruil voor fitcoins.

Deelnemers van Rheden Rozendaal Vitaal komen dus in beweging of doen mee aan een activiteit en verdienen hierdoor fitcoins.

Deze fitcoins kunnen ze inwisselen en jouw product of dienst aanschaffen.

Er zijn veel mogelijkheden om de samenwerking vorm te geven en die bespreken we graag met jou.

We zijn blij dat we veel lokale ondernemers kunnen promoten met de cadeaukaart van Lokaal Rheden

Meer weten, stuur ons een e-mail op rhedenrozendaal@viervitaal.nl .

Rheden Rozendaal Vitaal per november 2023

Aantal deelnemers

Aantal beloningen mensen met een kleine portemonnee

Aantal keer fitcoins gedoneerd

De resultaten per november 2023

 

Positief gezond gedrag belonen. Dat doen wij met veel plezier. Een vitaal, sociaal en lokaal programma onder de vlag van Samen Sterker Gezond Rheden Rozendaal..

Op 24 november hebben er in totaal 144 mensen meegedaan.

Onze deelnemers met een kleine portemonnee beloonden zich met cadeaukaarten van LokaalRheden, kinderboeken, gratis meedoen aan Hanze City Trail, gratis yoga lessen, diverse droom cadeaus: extra boodschappen doen, persoonlijke verzorgingsproducten kopen.

En het blijft zo gaaf om nieuwe deelnemers een welkom cadeautje te geven in de vorm van een doosje vol geluk. Deze worden bij elkaar gespaard door onze financieel gezonde deelnemers, waarvoor hartelijk bedankt! Ook dat jullie met je fitcoins doneren voor een bijdrage van een droomcadeau.

Erg leuk ook dat naast wandelen en fietsen ook op andere manieren fitcoins worden gespaard. Meedoen aan koersbal in Inloophuis Dieren, meedoen aan Hanze City trail, een gratis mindful yoga wandeling, een opleiding volgen van Gezondeboel via Incluzio Rheden en aan de slag met geluksmomentjes. 

En we zijn super blij dat via de Lokaal Rhedense DeelkastjesWelkom op de site van De gekke bende van ellende en op veel meer plekken nieuwe deelnemers komen.

In mei en juni deden de medewerkers van Gemeente Rheden mee met beweeg challenge: Samen Vitaal. In beweging komen en gezond gedrag vertonen en hiermee iets kunnen betekenen voor een ander. Prachtig! Ze spaarden samen 18 boodschappen tassen en 35 tassen groenten en fruit. Die zijn in augustus uitgedeeld aan onze deelnemers met een kleine portemonnee.

Kortom: samen maken we Rheden en Rozendaal sterker en gezond.
Ook meedoen?

Stuur dan een e-mail aan rhedenrozendaal@viervitaal.nl
Vitale groeten
Willeke en Gerjo

Rheden Rozendaal Vitaal is een initiatief van:

💬 Waar kunnen we je mee helpen?